ITHACA TRAVEL ΙΘΑΚΗ

Το Ithaca Travel Ιθάκη είναι στη διάθεση σας. Η Ιθάκη διαθέτει ιστορία, πολιτισμό, και κουλτόυρα. Κάντε κράτηση για διαμονή και πολλές υπηρεσίες στο νησί της Ιθάκης.

 ITHACA TRAVEL ΙΘΑΚΗ

Το Τουριστικό Γραφείο Ithaca Travel  προσφέρει μια συνολική εμπειρία διακοπών για εσάς στο νησί της Ιθάκης. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και αναζητήστε τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες, τη διαμονή και τις μεταφορές που ταιριάζουν καλύτερα στις επιθυμίες σας. Οργανώστε τις ημερήσιες εκδρομές σας είτε θαλάσσια είτε χερσαία και μετατρέψετε τις διακοπές , σε μέρες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Δοκιμάστε τις ξεναγήσεις τις ιστορικές, τις πολιτιστικές μαζί με δοκιμή κρασιού ακόμη και την ενοικίαση ηλεκτρικών ποδηλάτων για τη βόλτα σας στο Βαθύ και στα χωριά της Βορείου Ιθάκης.

Ithaca Travel Ιθάκη

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Ελάτε στην Ιθάκη είτε με αεροπλάνο μέχρι Κεφαλονιά κι έπειτα με πλοίο μέχρι την Ιθάκη, είτε με πλοίο απευθείας από το λιμάνι της Πάτρας. Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή για να έρθετε στον προορισμό σας !

Ithaca Travel Ιθάκη

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Το νησί είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο μέσα από τα βάθη του χρόνου.
Ένα νησί με μια ιστορία που χρονολογείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, ένα παγκόσμιο σύμβολο του νόστου και της αγάπης που αισθανόμαστε για την πατρίδα μας, η Ιθάκη δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα λιγότερο από μια πλούσια κουλτούρα, ζωντανή και παρούσα στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της .

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Θέλετε να περάσετε χρόνο στη θάλασσα; Δοκιμάστε καγιάκ, κατάδυση ή απλά περιπλανηθείτε κατά μήκος της ακτής με την ιδιωτικότητα κι άνεση ενός μηχανοκίνητου σκάφους. Κάντε μια ξενάγηση στα μονοπάτια με ξεναγό , όπου το αρχαίο παρελθόν της Ιθάκης θα ζωντανέψει. Επισκεφτείτε τα πανέμορφα χωριά που αγκαλιάζουν τις πλαγιές των βουνών μας, όπως η πανέρμορφη Ανωγή, η Εξωγή, οι Φρίκες, το Κιόνι, ο Σταυρός κι άλλα πολλά με την άνεση ενός αυτοκινήτου. Μετά από όλη αυτή την εξερεύνηση, σίγουρα μια μικρή περιποίηση είναι αυτό που χρειάζεστε. Είτε η περιοποίηση σας περιλαμβάνει φαγητό είτε μια χαλαρωτική συνεδρία μασάζ, είμαστε στη διάθεση σας να σας προτείνουμε τα καταλληλότερα μέρη για εσάς.

Ithaca Travel Ιθάκη σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

Ithaca Travel Ιθάκη

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ

Αναζητείτε άνεση και υψηλή ποιότητα στη διαμονή στην Ιθάκη;
Ξενοδοχεία μοντέρνα, ξενώνες παραδοσιακοί , διαμερίσματα και ενοικιάσεις βιλών, θα σας προσφέρουν ένα ζεστό και φιλόξενο καλωσόρισμα.
Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο και προετοιμάστε τη διαμονή σας στο νησί μας.

Κάντε κράτηση για το ταξίδι σας με ένα πακέτο συνολικών διακοπών ... εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα όταν κλείσετε την πτήση σας, τη διαμονή σας, τις δραστηριότητες, τη βάρκα και την ενοικίαση αυτοκινήτου. Όλα μαζί σε χαμηλότερες τιμές.

Testimonials

Your opinion matters to us! Describe your experience both in our services and in our island!!

" Very helpful staff!! Well organised services in every section! "

Clair

"High quality services. We were informed about all the activities in the island at once!!

Thomas

"The inclusive packages are really worth both time and money!! In ONE day we rented a car, a boat and also took a sightseeing tour. The experience was amazing! Thank you guys!!"

George

"We booked a villa from the tourist office!! Both the accomodation and the services included were outstanding!!"

Nick

You don't have permission to register

Pin It on Pinterest

Share This